Foto & Video

Reinigen van gevels

Hogedrukreiniging gebouwen en gevels

Gevelreiniging

Een schone gevel van een huis of bedrijfspand is belangrijk voor de uitstraling van de woning of het bedrijf. Bergo Clean & Clear is gespecialiseerd in gevelreiniging.

Gevelreiniging middels hogedruk

Middels onze unit kunnen we een gevel of muur uitstekend reinigen, doordat we de druk kunnen regelen voorkomen we schade aan het pand. Wat het vuil ook is we kunnen het middels hogedrukreiniging verwijderen, mos, klimop restanten, graffiti of aanslag door uitlaatgassen.

Gevelreiniging middels Vochtstralen

Vochtstralen is een relatief nieuwe techniek waarbij een mengsel van een straalmiddel en water middels een lage druk tegen de gevel of muur wordt gespoten. Wanneer de steen of voegen poreus zijn is vochtstralen een goede oplossing. Het is net zo effectief als middels hogedruk maar minder belastend voor een pand. Vochtstralen wordt ook wel zandstralen of sandwashen genoemd

Vochtstralen is niet alleen interessant voor oude en monumentale panden maar ook voor nieuwbouw, zeker bij een gele steensoort is deze techniek zeer effectief.

Langer plezier door impregneren

Om de gevel of muur langer schoon te houden adviseren we om de muur te impregneren. Door een gevel te impregneren hecht het vuil minder goed aan het pand en zal de gevel dus langer schoon blijven.

 Meer informatie
Reiniging van een pand of gevel middels hogedrukreiniging Reiniging van een pand of gevel middels vochtstralen