Foto & Video

Stalreiniging koeien en kalverstallen

Hogedrukreiniging van koeien en kalverstallen

Bergo Clean & Clear houdt zich bezig met het reinigen van onder ander koeienstallen, kalverstallen en stierenstallen. Naast de hogedrukreiniging in de melkveehouderij reinigt Bergo Clean & Clear ook in andere agrarische sectoren oa de varkesnhouderij en pluimveehouderij. Bergo Clean & Clear reinigt kortom alle stallen en dus ook de reiniging van koeien en kalverstallen valt hieronder.

 Meer over reiniging van koeien en kalverstallen

Naast hogedrukreiniging geven wij ook advies over de hygiëne binnen de koeien en kalverstallen. Hoe is de stalreiniging nu in de koeien, kalver, stierenstal? Voor meer informatie over de hygiëneverbetering in de melkveehouderij neem contact met ons op.

Bergo Clean & Clear streeft middels kwalitatief hoogwaardige hogedrukreiniging en hygiëne advies naar schonere koeienstallen, gezondere koeien en kalveren en daardoor lagere kosten voor de koeienboer/melkveehouder.

Bergo Clean & Clear reinigt koeien en kalver stallen met name in Noord-Brabant, Limburg en het noorden van België. In de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda en 's-Hertogenbosch doen we stalreiniging in de melkveerhouderij.

 Meer informatie  Meer stalreiniging
Reiniging koeienstal / kalverstal en toebehoren Reiniging kalverstal