Foto & Video

Over Bergo Clean & Clear

 GEZOCHT: Allround medewerk (m/v)

Bergo Clean & Clear reinigt grotere objecten waarbij grondig te werk gegaan moet worden. Hogedrukreiniging of reiniging met osmose water is hierbij vaak de oplossing, Bert en Marcel Gosens hebben zich in het reinigen middels hogedruk en met osmose water gespecialiseerd. Ze reinigen onder ander gebouwen, vloeren, daken, dakkapellen en ramen en kozijnen.

Bert is Bergo Clean begonnen nadat hij jaren lang een varkenshouderij heeft gehad, later is zijn zoon Marcel erbij gekomen en is het bedrijf verder gegaan onder de naam Bergo Clean & Clear. Door de achtergrond van Bert in de veehouderij is het bedrijf van oorsprong gespecialiseerd in stalreiniging. Naast het ‘zuiver spuiten’ van varkensstallen, kalveren of koeienstallen en kippenstallen zijn ze het dienstenpakket gaan uitbreiden. Zodoende reinigen ze nu ook dakkapellen, terras en oprit, gevels, ramen en kozijnen en zonnepanelen. Een flink diensten pakket waardoor alles rond huis en gebouw door één partij gereinigd kan worden.

Bergo Clean & Clear houdt zijn materieel up-to-date zodat men ook de nieuwe technieken kan inzetten, lees meer over ons materiaal.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 Meer informatie  Materiaal
Marcel Gosens Bergo Clean and Clear Bert Gosens Bergo Clean and Clear