Foto & Video

Over Bergo Clean & Clear

Bergo Clean & Clear doet aan glasbewassing, zonnepaneelreiniging en reinigt grotere objecten waarbij grondig te werk gegaan moet worden. Hogedrukreiniging of reiniging met osmose water is hierbij vaak de oplossing, Bert en Marcel Gosens hebben zich in het reinigen middels hogedruk en met osmose water gespecialiseerd. Ze reinigen onder ander gebouwen, zonnepanelen, vloeren, daken, dakkapellen en ramen en kozijnen.

Bert is Bergo Clean begonnen nadat hij jaren lang een varkenshouderij heeft gehad, later is zijn zoon Marcel erbij gekomen en is het bedrijf verder gegaan onder de naam Bergo Clean & Clear. Door de achtergrond van Bert in de veehouderij is het bedrijf van oorsprong gespecialiseerd in stalreiniging. Naast het ‘zuiver spuiten’ van stallen zijn ze het dienstenpakket gaan uitbreiden en is stalreiniging naar de achtergrond verdwenen. Zodoende reinigen ze nu voornamelijk dakkapellen, terras en oprit, gevels, ramen en kozijnen en zonnepanelen. Een flink diensten pakket waardoor alles rond huis en gebouw door één partij gereinigd kan worden.

Bergo Clean & Clear houdt zijn materieel up-to-date zodat men ook de nieuwe technieken kan inzetten, lees meer over ons materiaal.

Samenwerking met RoboClean

Sinds een aantal jaren reinigien we ook zonnepanelen zowel particulier als zakelijk. Dat doen we met osmosewater om dat dit geen aanslag achterlaat, waar nodig gebruiken we warm osmose water. Indien het om grote oppervlaktes met zonnepanelen gaat waar meer dan 100 panelen liggen maken wij gebruik van een robot. Dit doen wij met onze partner RoboClean samen zijn we gespecialiseerd in het robotgestuurd reinigen van zonnepanelen. Ideaal voor het reinigigen van zonneparken, zonnepanelen op stallen, zonnepanelen op grote kantoorpanden of opslag- en distributiecentra.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 Meer informatie  Materiaal
Marcel Gosens Bergo Clean and Clear Bert Gosens Bergo Clean and Clear