Foto & Video

Reiniging gevels, damwand, dak en dakgoot

Voor een nette uitstraling van uw pand of woning

Gevelreiniging

Een schone gevel van een huis of bedrijfspand is belangrijk voor de uitstraling van de woning of het bedrijf. Bergo Clean & Clear is gespecialiseerd in gevelreiniging.

Gevelreiniging middels hogedruk

Middels onze unit kunnen we een gevel of muur uitstekend reinigen, doordat we de druk kunnen regelen voorkomen we schade aan het pand. Wat het vuil ook is we kunnen het middels hogedrukreiniging verwijderen, mos, klimop restanten, graffiti of aanslag door uitlaatgassen.

Gevelreiniging middels Vochtstralen

Vochtstralen is een relatief nieuwe techniek waarbij een mengsel van een straalmiddel en water middels een lage druk tegen de gevel of muur wordt gespoten. Wanneer de steen of voegen poreus zijn is vochtstralen een goede oplossing. Het is net zo effectief als middels hogedruk maar minder belastend voor een pand. Vochtstralen wordt weleens verward met zandstralen of sandwashen maar die techniek is schadelijker voor uw pand dan vochtstralen.

Vochtstralen is niet alleen interessant voor oude en monumentale panden maar ook voor nieuwbouw, zeker bij een gele steensoort is deze techniek zeer effectief.

Langer plezier door impregneren

Om de gevel of muur langer schoon te houden adviseren we om de muur te impregneren. Door een gevel te impregneren hecht het vuil minder goed aan het pand en zal de gevel dus langer schoon blijven.

Damwand

Ook damwand gevels reinigen wij vakkundig onze hogedruk spuitunit is ook hiervoor erg geschikt.

(Pannen)dakreiniging

Een zuiver dak voorkomt slijtage en daardoor lekkage. Daarnaast kan een vuil dak een doorn in het oog zijn, zeker wanneer het dak een essentieel onderdeel van de architectuur is van het pand.

De begroeiing kan een dak aantasten en het dak kan door het toegenomen gewicht zelfs bezwijken. Mos en klimop kan fataal zijn voor een dak.

Dakgoot

Wanneer we een dakreinigen nemen we daarna ook altijd de dakgoot mee. Maar we kunnen ook alleen uw dakgoot reinigen met onze speciale stofzuiger met camera kunnen we zelfs op de moeilijkste plaatsen de dakgoot reinigen.

Een schone dakgoot voorkomt waterschade door het overlopen van de goot. Ook kan een vuile dakgoot verstoppingen veroorzaken in uw hemelwaterafvoer of riool.

 Foto's  Meer informatie
Reiniging gevel Reinging dakpannen