Foto & Video

Glasbewassing, ramen, kozijnen, serres en lichtstraten

Streeploos met osmose water

Schone ramen, kozijnen, serres en lichtstraten vindt iedereen prettig, het zonlicht komt lekker binnen en het geeft rust als je woning of gebouw schoon is. Daarnaast draagt het bij aan de uitstraling van het pand.

Glasbewassing met warm Osmose water

Osmose water is gefilterd water waardoor onder andere de kalk uit het water is gehaald. Doordat er geen kalk in het water zit zullen er ook geen strepen achterblijven op de ramen. Door deze filtering zullen er geen resten achterblijven op het glas en heb je dus een kraakheldere ruit.

Kozijnen reinigen

Een schoon raam alleen is niet genoeg vinden wij daarom wassen we ook altijd de kozijnen tijdens onze reiniging. Voor een echt nette uitstraling mogen de kozijnen niet vergeten worden. Of het nu gaat om hout, aluminium of kunststof wij nemen de kozijnen mee in de reiniging. Het voordeel voor houten kozijnen is ook dat het bijdraagt aan de levensduur van het kozijn, het vuil kan namelijk de verflaag aantasten en uit eindelijk houtrot veroorzaken.

Serre en lichtstraat

Een serre, glazenaanbouw en een lichtstraat kunnen wij ook streeploos schoon maken. Door dat wij gebruik maken van osmose water kunnen we alles streeploos schoon krijgen, we kunnen ook bij de moeilijk bereikbare plaatsen doordat we gebruik maken van een telescooplans.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

 Foto's  Meer informatie
Reiniging ramen en kozijnen Glasbewassing met osmose water