Foto & Video

Reiniging zonnepanelen

Streeploos met osmose water

Middels zonnepanelen kunt u de energierekening terug dringen en draagt u een steentje bij aan het milieu. Maar een optimaal rendement is belangrijk, daarom zijn schone zonnepanelen erg belangrijk.

Optimaal rendement

Om het optimale uit uw zonnepanelen te halen is het van belang dat de zonnepanelen schoon zijn zodat de zonnecellen al het mogelijke zonlicht kunnen opvangen. Middels onze telescooplans kunnen we op grote hoogte reinigen en ook op daken met moeilijke hoeken en hellingen.

Zonnepaneelreiniging met warm Osmose water

Osmose water is gefilterd water waardoor onder andere de kalk uit het water is gehaald. Doordat er geen kalk in het water zit zullen er ook geen strepen achterblijven op de zonnepanelen.

En natuurlijk geven schone zonnepanelen een beter aanzicht aan uw woning of pand en nog belangrijker schone zonnepanelen halen een hoger rendement.

Grote hoeveelheid zonnepanelen reinigen

Wij kunnen ook grote oppervlaktes met zonnepanelen reinigen, wanneer het om meer dan 100 zonnepanelen gaat maken wij gebruik van een robot. Dit doen we met onze partner RoboClean samen zijn we gespecialiseerd in het robotgestuurd reinigen van zonnepanelen. Ideaal voor het reinigigen van zonneparken, zonnepanelen op stallen, zonnepanelen op grote kantoorpanden of opslag- en distributiecentra.

 Foto's  Meer informatie
Reiniging zonnepanelen Reinging zonnepanelen met robto