Foto & Video

Reiniging zonnepanelen

Streeploos met osmose water

Middels zonnepanelen kunt u de energierekening terug dringen en draagt u een steentje bij aan het milieu. Maar een optimaal rendement is belangrijk, daarom zijn schone zonnepanelen erg belangrijk.

Optimaal rendement

Om het optimale uit uw zonnepanelen te halen is het van belang dat de zonnepanelen schoon zijn zodat de zonnecellen al het mogelijke zonlicht kunnen opvangen. Middels onze telescooplans kunnen we op grote hoogte reinigen en ook op daken met moeilijke hoeken en hellingen.

Zonnepaneelreiniging met Osmose water

Osmose water is gefilterd water waardoor onder andere de kalk uit het water is gehaald. Doordat er geen kalk in het water zit zullen er ook geen strepen achterblijven op de zonnepanelen.

En natuurlijk geven schone zonnepanelen een beter aanzicht aan uw woning of pand en nog belangrijker schone zonnepanelen halen een hoger rendement.

TIP Om kosten te besparen adviseren wij om de reiniging samen met uw buren te doen. Zo bespaart u op voorrij- en opstartkosten.

 Foto's  Meer informatie


Wij werken voornamelijk in regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. In gemeente Oirschot, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Reusel, Goirle en alles er tussenin.

Reiniging zonnepanelen Reinging zonnepanelen met osmose water